15 пинова платформа

Адаптивност за всички видове заключващи системи.  Възможност за куплиране и взаимозаменяемост.
Адаптивност за всички видове заключващи системи.
Възможност за куплиране и взаимозаменяемост.

 

Висока степен  на сигурност и секретност 15 000 000 възможни комбинации.  Ключалките се изпълняват от 15 броя кодиращи пина, подредени в три оси в спирална система.  Кодирането е цифрово – програмно в системи Codkey или Locksys.
Висока степен  на сигурност и секретност 15 000 000 възможни комбинации.
Ключалките се изпълняват от 15 броя кодиращи пина, подредени в три оси в спирална система.
Кодирането е цифрово – програмно в системи Codkey или Locksys.
Възможност за изграждане на Мастер системи и тяхното управление.  Имат сертификат от международна сертифицираща лаборатория.  Ключалките са от среден клас
Възможност за изграждане на Мастер системи и тяхното управление.
Имат сертификат от международна сертифицираща лаборатория.
Ключалките са от среден клас.

Работната част на оригиналните ключове Locksys и Codkey работещи със секретите L21 и L29 се изработват от специална сплав с благороден произход. Тя предпазва пиновете от  износване и гарантира продължителност на експлоатация на секрета (ключалката).

Ключовете се изработват на цифрово-програмни машини по спициален софтуер, чрез който се кодира и секрета.

Профила на ямчиците и тяхното разположение е в зависимост от кода. Ключът  е със симетрична конструкция позволяваща работа и от двете страни, което допълнително увеличава неговия живот.

Ключовете произвеждани от Codkey Technologies Ltd са с ръкохватка от специално стъклонапълнено PVC  - изключително устойчиво на атмосферни влияния и ултра виолетово лъчение.

Ръкохватките могат да се произвеждат в различни цветови гами, с което да се спази фирмената принадлежност или да се фиксират различните нива на достъп.

 

         

Назад