Партньори

PROFILINK

PROFILINK

Профилинк ООД е водещ български производител на PVC профили за прозорци и врати, PVC компаунди и гранулати.

Профилинк ООД притежава 26 екструдерни линии за производство на PVC профили за прозорци и врати, и технически профили, с общ капацитет 4750 кг/час.

Евростил

Евростил

Eвростилл е семейна компания с повече от четвърт век опит в производството на интериорни и входни врати, дограма и окачени фасади. Фирмата е собственик на най-големия завод за врати на Балканския полуостров, проектиран и оборудван от водещи европейски компании в бранша. Производствените технологии отговарят на всички европейски и световни стандарти. Продукцията ни се реализира както на националния, така и на международния пазар, чрез износ в 18 държави. Марката и продуктите на Евростилл са познати на българския, европейския и азиатския пазар.

FILKAB

FILKAB

Вероятно вие вече ни познавате: предлаганите от ФИЛКАБ иновативни продукти и технологии в областта на електротехниката присъстват в домовете, на работното ви място и в градската среда около вас, за да улеснят живота и работата ви и да ги направят по-приятни.
Светът около нас се променя с бързи темпове. Новите технологии, новите източници на енергия, комуникациите са предизвикателства за утрешния ден. За да се развиваме като бизнес в сферата на електротехниката в бъдеще, трябва да се подготвим днес. Клиентите предпочитат компания, предлагаща най-доброто обслужване и най-добрите продукти. ФИЛКАБ ще бъде тази компания. С новите ни попълнения – дъщерни фирми и представителства в страната и в региона, ние с нетърпение очакваме процеса на съвместно израстване.

Euro Games Technology

Euro Games Technology

Основана през 2002 г. в София, Euro Games Technology успява бързо, в рамките на няколко години, да достигне до ниво на абсолютен лидер в България и да се превърне в ключов играч на международния пазар на казино оборудване.

Walltopia

Walltopia

„Уолтопия“ АД (Walltopia JSC) е компания в България (със седалище по регистрация в Летница и централа в София) за производство на спортно оборудване.

Тя e световен лидер в производството на стени за катерене с 1500 проекта в 50 страни на 6 континента.

ABB

ABB

АББ оперира в България с централен офис в София, както и с офиси и клонове в пет локации. Производствените бази на АББ в страната се намират в гр. Петрич – за продукти ниско напрежение, в гр. Севлиево – за продукти високо напрежение, и в гр. Раковски – за продукти ниско и средно напрежение. Компанията разполага със сервизен център за турбокомпресори в гр. Варна и има над 2100 служители в България.

Работеща чрез три основни дивизии – Енергийни мрежи (Power Grids), Продукти за електроснабдяване и електрообзавеждане (Electrification Products) и Автоматизация и дискретни процеси (Discrete Automation and Motion) – АББ България успешно взима участие в проекти за националната енергийна система. АББ са големи български компании в енергийния бизнес: НЕК, Е-ОН, ЧЕЗ, ЕНЕЛ, ЕВН, както и други важни компании в българската индустрия.

ЧЕЗ ГРУП

ЧЕЗ ГРУП

ЧЕЗ Груп е на българския енергиен пазар от края на 2004 г., когато компанията придоби мажоритарен дял (67%) от трите електроразпределителни дружества в Западна България – „Електроразпределение Столично” АД, „Електроразпределение София Област” АД и „Електроразпределение Плевен” АД, които впоследствие се сляха в едно дружество „ЧЕЗ Разпределение България” АД. През октомври, 2006 г. компанията разшири присъствието си и в сферата на производството на електроенергия, като закупи 100% от капитала на „ТЕЦ Варна” ЕАД.

ЕНЕРГО-ПРО Варна ЕАД

ЕНЕРГО-ПРО Варна ЕАД

„ЕНЕРГО-ПРО“ е частно електроразпределително и електроснабдително дружество и производител на електричество от възобновяеми енергийни източници. Компанията има 18-годишен опит в енергетиката и развива бизнес в пет страни: Чехия, България, Турция, Грузия и Армения.

Oт юни 2012 г. „ЕНЕРГО-ПРО“ пое разпределението и снабдяването с електрическа енергия на Североизточна България.

Основната цел на компанията е да повиши нивото и да подобри надеждността на мрежата с помощта на професионални и рентабилни инвестиции в рехабилитация и модернизация.

EVN България

EVN България

Групата EVN България е създадена след приватизация на енергийни дружества в началото на 2005 г. и първоначално обхваща бизнес дейности в областта на разпределението и продажбата на електрическа енергия в Югоизточна България. От декември 2007 г. EVN България е активна в областта на топлоснабдяването в Пловдив, а скоро след това и в търговията с енергия и квоти за емисии на свободния пазар в региона. От 2009 г. групата започва да реализира проекти и в областта на възобновяемата енергия.

Bauhause

Bauhause

BAUHAUS представя себе си като Специалистът за Работилницата, Дома и Градината и предлага пълен асортимент на едно място. От самото начало през 1960-а година BAUHAUS предлага голямо разнообразие за специализирана търговия, допълнено от компетентно консултиране, клиентско ориентирано обслужване и добри цени. С тази концепция BAUHAUS получава широк отзвук и одобрение сред клиентите. Много отдавна веригата принадлежи към водещите в Европа.

Homemax

Homemax

„Баумакс България“ ЕООД е част от най-голямата австрийска верига магазини от типа направи си сам, с предстватилства в осем страни от Централна и Източна Европа. В България е от края на 2006 година, като търговския старт е с откриването на първия магазин в Пловдив през пролетта на 2008 година. Същата пролет се открива и магазин в Стара Загора. След което в рамките на пет години отварят врати още шест в градовете Бургас, Плевен, Русе, Варна и два в София.
През есента на 2014 собствеността се сменя и вече е изцяло българска. От пролетта на 2015г., магазините bauMaxx оперират на родния пазар под ново търговско име HomeMax. Веригата предлага голямо разнообразие от подукти - повече от 70 000, разделени в няколко категории: строителство, интериор, техника/инструменти, всичко за градината и др. Богатият асортимент се допълва от съвкупност от допълнителни услуги: тониране на бои, рязане на дърво, ушиване на текстил, гаранция за връщане, безналично плащане, кредитиране, транспортни услуги, топло и външна изолация, ВиК и електро услуги, поставяне на плочки, полагане на шпакловки, боядисване и др.

Praktiker

Praktiker

„Практикер” е верига хипермаркети за дома и градината, създадена в Германия. На българския пазар стъпва през 2004 г. и за кратко време се нарежда сред водещите вериги, които развиват този сектор в страната. За 10 години „Практикер” изгражда 9 хипермаркета – два в София и по един в Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Плевен и Велико Търново. През 2014 година българската компания „Видеолукс Холдинг“, собственик на веригата за бяла, черна, офис техника и IT „Технополис“, придобива целия бизнес на „Практикер” за България. Плановете за развитие на веригата включват обновяване и модернизиране на всички хипермаркети „Практикер“ и избор на по-удобни локации за някои от тях.

Dorma

Dorma

DORMA България е на българския пазар повече от 15г. Фирмата е специализирана в областта на производството и монтажа на автоматични плъзгащи врати, звукоизолиращи преградни стени, системи за сигурност и контрол на достъпа, техника за врати (аксесоари за врати, горни и подови автомати), системи за стъклени фасади и обков за стъкло. DORMA България е водеща в под-регион Балкан, който включва над 10 държави. Фирмата разполага със собствена сграда в гр. София, в която се помещават офиси, складове, производствена част и шоурум. През последните години DORMA България се разраства и към момента във фирмата работят близо 90 служители.