Доставка

Codkey.bg е онлайн магазин, специализиран в производство и търговия на заключващи системи, строителен и мебелен обков, механична обработка на детайли. Сайтът съдържа снимки и описание на стоките, класифицирани в категории. Съдържа също и код, под който всеки един артикул фигурира в базата данни. Всички публикувани цени са с включен ДДС. Цената на всяка стока е за 1 брой и не включва цена за доставка.

Поръчаната стока се доставя на посочения от клиента адрес. 
Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката. Поръчката на клиента се доставя на посочения от него адрес при условие, че адресът е посочен точно и е валиден. Поръчаната стока се доставя подходящо опакована и съгласно ползвания транспорт за доставка. 
В случай, че клиентът не бъде намерен на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в срока за изпълнение на доставката, поръчката се счита за отказана и Codkey.bg се освобождава от задължението си да изпълни доставката. В такива случаи, когато клиентът потвърди желанието си да получи поръчаната стока и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, той поема за своя сметка и допълнителните разходи по новата доставка.

 

Куриери:

В онлайн магазин Codkey.bg работим с водеща куриерска фирма на българския пазар - Спиди, за услугите на които нашите клиенти ползват преференциални цени. При желание от клиента има възможност да се ползва друг начин на доставка.

 

Цена на доставката:

Цената на доставката се начислява към стойността на поръчката. Тя се калкулира автоматично, като към нея се начислява такса гориво, която се променя ежемесечно, такса обявена стойност/ застраховка или такса "Tежък пакет" и Такса товаро-разтоварни операции, в зависимост от теглото на поръчката, както и такса Наложен платеж, ако е избран такъв начин на плащане.

Цената на доставката варира според това, дали е избрана икономична или експресна, както и дали е до адрес или до офис на доставчика. В най-общия случай най-изгодна е икономичната доставка и до офис на куриерската фирма във Вашия град.

 

Срок на доставка:

Срок на доставка на поръчката зависи от избраният начин на доставка, като ако методът на плащане предполага предварително заплащане, той започва да тече от момента на получаване на плащането на клиента от Codkey.bg. 
При избрана икономична доставка стоката пристига до 2 работни дни след потвърждаването на поръчката.

Мрежата от 71 офиса на Спиди в 56 населени места в страната и собственият автопарк дават възможност за 100% покритие на територията на Република България за целите на фирмата и предлаганите услуги.


Плащане

 

Codkey.bg  е on-line магазин, създаден за да Ви улесни при избора и покупката на – секретни ключалки, брави, системи мастър ключ, дръжки, катинари, аксесоари и ел. ключалки.


Всички публикувани цени са с включен ДДС.

Цената на всяка стока е за 1 брой и не включва цената за доставка. Цената за доставка се калкулира автоматично при избора на желаните продукти.

Как да платите при on-line покупка от Codkey.bg?

Codkey.bg  предлага голям брой начини за плащане на on-line покупка:

Куриер с наложен платеж:

Заплащането на поръчката става при получаването й, а дължимата сума се заплаща директно на куриера. Клиентите на Codkey.bg имат възможност да ползват куриерски услуги от фирма Спиди с преференциални условия. 
По ваше предпочитание може да бъде използвана друга куриерска фирма. Нужно е да посочите това при завършване на поръчката и ние ще използваме желания от Вас начин за доставка.

С банков превод:

Заплащането на поръчката става предварително, по банков път, след издаване на проформа фактура, служеща като основание за превода. Преводът може да бъде извършен от клиента или от трето лице от негово име. При използване на този метод на плащане веднага след приключване на поръчката, Вие ще получите проформа фактура на електронната поща, която сте посочили.

Чрез системата на PayPay:

Плащането се извършва през системата на PayPal със съществуващ профил или кредитна карта.