Технологични решения

×
за поръчка на повече от <b>5</b> бр. от 1 артикул

за поръчка на повече от 5 бр. от 1 артикул

безплатна доставка за поръчки над <b>500</b> лв.

безплатна доставка за поръчки над 500 лв.

за поръчка на повече от <b>10</b> бр. от 1 артикул

за поръчка на повече от 10 бр. от 1 артикул

* Промоцията не може да се комбинира с други промоции

Изберете сграда

За съоръжения, машини, вендингавтомати, велоколонки

Админ. сгради и промишлени предприятия, складове, сервизи

Кодкий Текнолоджис  предлага решения, специално разработени за нуждите на индустрията.

Необходимо е да се вземат под внимание различните пътища на хората в рамките на обекта и неговите права за достъп и забрани. Трябва да се определи мястото на сградата и услугите, които ще изпълнява така по този начин лесно може да се определи нивото на достъп на всеки от  служителите. 

 

ХОТЕЛ **** HOTEL

Хотелиерският бизнес, изграден и работещ във високо конкурентна среда, ежедневно се сблъсква с редица проблеми от разнороден характер, поради което правилните решения както в краткосрочен така и в дългосрочен план се оказват ключови за успеха и нормалното му функциониране. Кодкий Текнолоджис  предлага обслужване в сферата на сигурността, включващо електронен и механичен контрол на достъпа за хотелските стаи.

Кооперация

Един комплекс, в който хората живеят или работят, трябва да се организира. Той трябва да бъде отворен за потребителите ден за ден и в същото време защитен от  нежелан  достъп. За тази цел Кодкий Текнолоджис предлага свързани концепции - независимо дали е за офис сграда, промишлена сграда или за многофамилна къща. 

Частен дом

Вашите собствени четири стени. Когато децата си растат, можете да усвоите  ежедневните предизвикателства, срещите с приятели както и да се отпуснете от професионалния си живот. Страхотно е когато може да се чувствате сигурни в собственото си жилище. За тази задача се е погрижила Кодкий Текнолоджис. Заключващите системи надеждно защитават външните врати срещу нежелан достъп.

 

За съоръжения, машини, вендингавтомати, велоколонки
Админ. сгради и промишлени предприятия, складове, сервизи
ХОТЕЛ **** HOTEL
Кооперация
Частен дом
Чрез едно кликване върху сградите от виртуалния комплекс ще бъдете насочени към необходимите Ви решения.